top of page

Parning har skett mellan

IMG_6690_edited.png
68648887_706449276484566_777949313533109

Mama's Little Devil Angry Heart

HDA, ED0, BPH
DSRA N/N, CDPA N/N, CDDY and IVDD risk N/N, Robinow N/N

Nobile Corso Are  u gonna go my way

HDA, ED0, BPH

Gurkan

DSRA N/N

Matte Marias egna ord om Gurkan

Gurkan är en glad och sprallig hund, alltid med på noterna. När vi har släppt in besökare i hemmet är de välkomna, då vill han gärna sitta i soffan och gosa. Han är en mattes kille och håller sig alltid nära på promenader, bryr sig inte nämnvärt om andra hundar, men har fullt fokus på omgivningen, han är bra på att sortera och stämmer av med mig om det ska göras någon insats.

Gurkan kan hitta på bus när han tycker att vi varit, enligt honom, borta för länge,  så vi har fortfarande tex en tving till de skjutbara garderobsdörrarna i hallen. Han kan även plocka/tömma bland de öppna lådorna där jag har mina saker. Han är också en utbrytarkung.

Jag får aldrig sitta på toan ensam, och när jag nyser kommer han fram å kollar att jag är ok. Han tycker mycket om att sova nära hos mej, och precis som Fia (vår andra CC), ligger han också och brer ut sig. Hundarna får vara i vår säng och i sofforna. Han har en egen fåtölj i rummet mot gatan så han kan hålla bra koll. 

Han har bra vakt men slutar att skälla när han blivit bekräftad. Han är lättlärd och otrolig rolig att träna med i lydnad. Han tycker mycket om att spåra och vi tränar dragweight också. Gurkan är blodgivare och är van att handskas med hos veterinären, i början fick de som var inblandade i blodgivningen stå i rummet när vi kom in istället för tvärtom, då var det hans rum. Nu vet han, så folk kan komma och gå. Gurkan har ett bra temperament och är stabil, men han jagar vilt om han får tillfälle.

 

Gurkan är perfekt enligt mej, jag har aldrig haft en bättre hund, perfekt i skallen...inte för mycket

 

Maria Eriksson, matte

Välkommen att kontakta mig vid intresse!
bottom of page